Agjencia e Regjistrimit Civil, aktualisht po lëshon targa të përkohshme, nëpër ...

“Kërkojmë vota për Aleancën, për Grupin Parlamentar. Synojmë rritjen e numrit ...

Pas shfaqjes së rasteve me variantin e ri të Covid-19, Instituti ...

Një nga gjërat të vetme pozitive që patëm nga muajt e ...

Kjo vizitë e tij është realizuar një ditë pas vizitës së ...

Hoti, pasi që i falënderoi kryesinë, anëtarët dhe simpatizantët për mobilizimin ...

Lajmi u konfirmua nga bashkëpunëtorët e Navalnyt. “Julia Navalny u ndalua ...

Sipas Kodit Penal të Kosovës, është e jashtëligjshme që qytetarët të ...

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në ...

Rojet bregdetare turke shpëtuan sot 48 azilkërkues në brigjet veriperëndimore të ...