Këtë e ka bërë të ditur Gent Sopa, i cili ka ...

Ngjarja që ndodhi rreth orës 13:15 dyshohet se erdhi si shkak ...

Sipas tij, Kosova nuk e ka pozicionin e keq tek Franca, ...

Reporteri ka siguruar fotografi të veturës me targa 06Z të parkuar ...

Hoxhaj po ashtu ka falënderuar të gjitha strukturat dhe anëtarësinë e ...

Aty shihet mikpritja që i ishte bërë Rugovës nga presidenti i ...

Këto raste janë shfaqur në Britaninë e Madhe, por edhe Kosova ...

Shqipëria është drejt arritjes së objektivit të qeverisë, ku është thënë ...

Sipas Musliut pacientët diabetikë këto ilaçe detyrohen t’i blejnë vetë, edhe ...

Vendimi është marrë në mbledhjen e Këshillit të Ministrave që u ...