Agjencia Evropiane e Barnave ka miratuar përdorimin e vaksinës AstraZeneca kundër ...

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të KEK-ut, sot ka shkarkuar nga ...

181 TË SHËRUAR DHE 301 RASTE ME COVID-19! Gjatë 24 orëve ...

Kryeministri hungarez, Viktor Orban, ka thënë se ai personalisht ka vendosur ...

Ndërsa në pozitën e u.d. të Kryeshefit Ekzekutiv ka emëruar z. ...

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, në një konferencë për media, ka ...

Kështu ka bërë të ditur vet kryeministri Hoti i cili është ...

Gjykata Supreme ka vendosur për ankesat e subjekteve politike, ku dy ...

IKSHPK informon se kanë ardhur rezultatet laboratorike nga Instituti i Virologjisë, ...