Platforma beson se ndryshimi i tyre ka shkaktuar shumë konfuzion dhe ...

Aroma e këtij specialiteti tipik shqiptar mbush gjithë shtëpinë me dëshirën ...

Policia e Kosovës ka vazhduar me shqiptimin e dënimeve për të ...

Me këtë rast, Haradinaj tha se do t’i jenë gjithmonë mirënjohës ...

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden, në ditën e parë të detyrës ...

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se gjatë ditës së martë, 19 ...

Ministria e Shëndetësisë dhe e Mbrojtjes Sociale ka përditësuar të dhënat ...

Një shpërthim i fuqishëm ndodhi në një ndërtesë në qendër të ...

Koha e përgatitjes për 15 feta bagete – 10 minuta PËRBËRËSIT: ...