Dy persona kanë vdekur si pasojë e një aksident që ka ...

Edhem Sherkavi Hakim ibn Hizami (r.a.) i kishte kërkuar Pejgamberit (savs) ...

Për dallim prej shumë grupeve fetare në botë që janë të ...

Trupi i pajetë i Heset Rrahmanit nga fshati Debëllde i Komunës ...

Tre xhami janë dëmtuar dhe një është rrënuar tërësisht në territorin ...

“Gjyqtari i procedurës paraprake pas mbajtjes së seancës dëgjimore dhe pas ...

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka ka vizituar ...

163 TË SHËRUAR DHE 267 RASTE ME COVID-19! Gjatë 24 orëve ...

“O djali im, fale namazin, urdhëro për punë të mira, e ...

Rihapja e xhamisë “Ethem Beu” në Tiranë, më 18 janar të ...