Australi: Mjeke me hixhab në pullë postare

australi:-mjeke-me-hixhab-ne-pulle-postare

Australian Post ka lëshuar një seri të re pullash postare që nderojnë punëtorët shëndetësorë, ushtarakë, oficerë policie, edukatorë dhe heronj tjerë që kanë kontribuar në luftën kundër pandemisë së koronavirusit.
Në vulën që përfaqëson punëtorët shëndetësorë, një vend të veçantë zë një mjek myslimane me hixhab.
“Nicole Sheffield, Menaxherja e Përgjithshme e Australia Post, tha se pullat përfaqësojnë heronjtë e përditshëm të cilët vazhdojnë të mbajnë vendin në lëvizje duke ofruar shërbime të rëndësishme për komunitetin.
Këta individë të guximshëm kanë qenë shpëtimtarë për të gjithë ne gjatë 12 muajve të fundit, duke u kujdesur dhe duke na ndihmuar të përballojmë shumë ndikimet e Covid-19.
Punonjësit e shëndetësisë kanë testuar miliona, Forca Australiane e Mbrojtjes dhe shërbimet e policisë kanë ndihmuar në monitorimin e kufijve tanë dhe rregullimet e karantinës, dhe arsimtarët kanë qenë të shpejtë për t’u përshtatur me mësimin në internet. Pozitat tona, shoferët e shpërndarjes dhe stafi i supermarketeve kanë mbajtur bizneset në punë dhe kanë siguruar qasje në produktet dhe shërbimet thelbësore, dhe ne i falënderojmë ata së bashku me të gjithë Australianët për përpjekjet e tyre të vazhdueshme”, tha ajo.
Këto pulla janë projektuar nga Design Studio Australia Post dhe tani janë në dispozicion në zyrat postare pjesëmarrëse./islamgjakova/