Arrestohet një grua në Prishtinë, nën ndikim të alkoolit keqtrajtoi fëmijët e saj

arrestohet-nje-grua-ne-prishtine,-nen-ndikim-te-alkoolit-keqtrajtoi-femijet-e-saj

Policia tregon se gruaja është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje. Ndërsa fëmijëve i’u është ofruar tretmani mjekësor dhe të njëjtit nga punëtorët e Qendrës për Punë Sociale i janë dërguar babait.

“Është arrestuar e dyshuara femër kosovare pasi që e njëjta nën ndikim të alkoolit në një lokal i kishte keqtrajtuar dy fëmijët e saj. E dyshuara me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje, ndërsa fëmijëve ju është ofruar tretmani mjekësor dhe të njëjtit nga punëtorët e QPS-së janë dërguar te babai i tyre”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.