Apple nuk do ta prodhojë iPhone 13 dhe arsyeja është e çuditshme

apple-nuk-do-ta-prodhoje-iphone-13-dhe-arsyeja-eshte-e-cuditshme

Sipas Jon Prosser, që njihet për nxjerrjen e informatave për Applen, thotë se kompania dëshiron të bëjë atë me emrin iPhone 12s. Nga njëra anë, kjo ka të bëjë me faktin se iPhone i ardhshëm do të marrë vetëm disa përmirësime thelbësore pas ridizajnimit të madh vitin e kaluar.

Megjithatë, sipas Prosser, arsyeja e vërtetë është se Apple, nga ‘bestytnia’ ose sepse shumë njerëz ende e lidhin numrin 13 me fat të keq, do të preferonin ta anashkalonin atë.