Apple dhe Google paditen se fshinë lojën Fortnite

apple-dhe-google-paditen-se-fshine-lojen-fortnite

Epic Games pretendon se rregullat e dy gjigandëve teknologjikë janë në kundërshtim me ligjet e konkurrencën në Mbretërinë e Bashkuar.

Në anën tjetër, Apple dhe Google thonë se Epic Games ka thyer termat dhe kushtet e tyre duke u përpjekur t’i anashkalojnë sistemet e tyre të pagesave, njofton bbc. Apple tha se veprimi i Epic Games kishte qenë “i pamatur”.