Ambasada britanike uron myslimanët në Kosovë për fillimin e Ramazanit

ambasada-britanike-uron-myslimanet-ne-kosove-per-fillimin-e-ramazanit

“Do të donim që t’ua urojmë të gjithë myslimanëve në Kosovë dhe mbarë botën fillimin e Ramazanit dhe ua dëshirojmë një Ramazan të bekuar”, thuhet në urimin e ambasadës britanike.