Aliu: Ferizaj po bëhet qendër urbane model në gjithë vendin

aliu:-ferizaj-po-behet-qender-urbane-model-ne-gjithe-vendin

“Asfaltimi i nënkalimit afër Plus Marketit, bën pothuajse gati, një vepër infrastrukturore të munguar për dekada, që i jep funksionalitet qarkullimit rrugor në qendër dhe mundësi të shumëfishuar zhvillimi, bizneseve të kësaj ane. Ferizaj po bëhet, qendër urbane me infrastrukturë rrugore model në gjithë vendin”, ka shkruar ai në Facebook.