Ai që mbështetet tek Allahu, Ai i mjafton atij..

ai-qe-mbeshtetet-tek-allahu,-ai-i-mjafton-atij.

Mbani mend një rregull jete! Nëse jeni besimtarë të sinqertë dhe nëse mbështeteni tek  Allahu për problemet e juaja, dijeni se,  sado që  shtohen problemet dhe intrigat e ziliqarëve tuaj, edhe më shumë shtohet mirësia dhe ndihma e Zotit ndaj jush!

“Mbështetuni vetëm tek Allahu, në qoftë se jeni besimtarë!”

“Ai që mbështetet tek Allahu, Ai i mjafton atij… (Kurani)

A.D. Islampress