Ahmeti uron besimtarët musliman me rastin e muajit e shenjtë të Ramazanit

ahmeti-uron-besimtaret-musliman-me-rastin-e-muajit-e-shenjte-te-ramazanit

Në prag të fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, besimtarëve të fesë Islame ju uroj agjërim të lehtë dhe të pranuar, duke dalë të plotësuar nga muaji i mundësive të ripërtëritjes shpirtërore. Paçi muaj të mbarë bashkë me familjarët dhe në përputhje me masat e kujdesit për shëndetin tuaj dhe të afërmit e juaj, uron kështu Ahmeti.