Adriana Matoshi publikon rezultatin e testit për COVID-19

adriana-matoshi-publikon-rezultatin-e-testit-per-covid-19

Lajmi.net më herët ka kontaktuar me Matoshin, por ajo e ka mohuar se është me virus.

“Jo nuk është e vërtet, e kam bo testin, dy here, kom dal negativ. Vetëm jam e ftohur. Më 27 kam filluar një film dhe e kam bërë testin para se me ja nis sepse e kemi obligim, kam dalur negativ. Mirëpo gjatë xhirimeve jam ftohë e kom një koll. Më datë 2 prill e kam bërë testin prapë edhe kam dal negativ prapë. Dhe ditën e parë të seancës kam marrë infuzion edhe tashmë jam më mirë, më është larguar pak kolli. Ndoshta më kanë dëgjuar duke u kollitur. Por nuk është e vërtetë s’jam me COVID”, tha Matoshi.

Për këtë Matoshi ka publikuar edhe rezultatin e testit, të cilin e kishte bërë para dy dite.

Postimi i plotë:

Është e turpshme dhe e paprecedant lufta dhe përpjekjet e disa qarqeve për të dëmtuar procesin e formimit të institucioneve të Kosovës, qoftë edhe me spekulimet mbi gjendjen shëndetsore timen. Nuk është hera e parë që më sulmojnë, por gjithashtu nuk do të jetë hera e parë që mund të më nënshtrojnë.
Ja, urdhëroni e shikoni, vlerësoni dhe dëshprohuni nga rezultati i testit tim 😀/Lajmi.net/