93 pacientë më Covid-19 të shtrirë në Spitalin e Pejës, 8 në gjendje të rëndë

93-paciente-me-covid-19-te-shtrire-ne-spitalin-e-pejes,-8-ne-gjendje-te-rende

Sipas të dhënave nga ky spital, aktualisht në trajtim janë 93 pacientë me COVID-19.

Prej tyre, 67 pacientë me COVID-19 janë në Oksigjenoterapi, 3 pacientë në CPAP dhe 8 pacientë janë në gjendje më të rëndë.

Në 24 orët e fundit janë shëruar edhe 9 pacientë nga virusi COVID-19.