883 gjoba brenda 24 orësh për shkelësit e masave anti-COVID19

883-gjoba-brenda-24-oresh-per-shkelesit-e-masave-anti-covid19

Policia kohëve të fundit ka shtuar patrullimet në nivel vendi, ku së bashku me inspektoratet përkatëse komunale po bën përpjekje të vendosë rend dhe ligj sa i përket pandemisë Covid-19.

Po ashtu gjatë 24 orëve policia ka shqiptuar 1147 gjoba për shkelësit e rregullave të komunikacionit rrugor.

Ka arrestuar 26 persona dhe dërguar në mbajtje 10 persona.

Kanë ndodhur 24 aksidente trafiku me të lënduar dhe 34 me dëme materiale. /Lajmi.net/