8 minorenë shqiptarë të humbur në Angli, publikohen emrat dhe fotot e tyre nga policia angleze

8-minorene-shqiptare-te-humbur-ne-angli,-publikohen-emrat-dhe-fotot-e-tyre-nga-policia-angleze

Policia britanike, në bashkëpunim me shërbimet sociale kanë bërë me dije se disa të rinj nga Shqipëria, këtë vit, janë deklaruar të zhdukur, pas kohësh që mbërritën në “Tokën e Bekuar”.

Shërbimet sociale në Britaninë e Madhe kanë shpallur si të humbur 8 minorenë shqiptarë, duke kërkuar ndihmën e publikut në gjetjen e tyre.

Minorenët janë zhdukur në periudhën Janar-Tetor 2021.

Më poshtë u sjellim emrat e minorenëve shqiptarë.

-Anjez Hamza vjeç 17 i shpallur i humbur prej 07.09.2021 në zonën Oxfordshire.

-Andi Aliaj vjeç 16 i shpallur i humbur prej 19.07.2021 në zonën Middlesbrough, North Yorkshire.

-Elis Celkupa vjeç 16 i shpallur i humbur prej 09.08.2021 në zonën Croydon Londër.

-Sufjan Kastrati vjec 17 i shpallur i humbur prej 20.08.2021 në zonën Enfield Londër.

-Tahir Lala vjeç 16 i shpallur i humbur prej 20.09 .2021 në zonën Hove Sussex.

-Denis Haliaj vjeç 17 i shpallur i humbur prej 15.08 .2021 në zonën Crumpsall, Manchester.

-Adrian Mata vjeç 17 i shpallur i humbur prej 15.04 .2021 në zonën Bradford, ëest Yorkshire.

-Arben Axhami vjeç 16 i shpallur i humbur prej 08.02 .2021 në zonën Enfield, Middlesex.