74 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 11 në gjendje më të rëndë

74-paciente-me-covid-19-po-trajtohen-ne-spitalin-e-pejes,-11-ne-gjendje-me-te-rende

4 pacientë janë në respirator (CPAP).

“3 Pacientë janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit nga Covid-19. Aktualisht 74 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve: 56 pacientë janë në Oksigjeno terapi ndërsa nga këta 11 pacientë janë në gjendje më të rëndë dhe 4 pacientë janë në Respirator (CPAP)”, thuhet në njoftimin e Spitalit të Pejës.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 213 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, dhe nga këta 18 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.