7 metra e gjatë, del në ankand “vetura e Batmanit”

7-metra-e-gjate,-del-ne-ankand-“vetura-e-batmanit”

Në vitin 2016, një kompani në Britani ndërtoi këtë veturë, duke përdorur si bazë një Ford Mustang të vitit 1965. Struktura e zezë u ndërtua më pas sipër Mustangut.

Pasi përfundoi puna për këtë makinë, ajo u ble nga Muzeu i Motorëve në Londër, por duket se nuk qendroi gjatë aty. Shkak u bënë konfliktet e bashkisë me muzeu, të cilat çuan në mbylljen e këtij të fundit.

Në këtë mënyrë makina, një kopje 100% e “Batmobile, doli në shitje. Ajo është parë në filmat e vitit 1989 dhe 1992, me protagonist Michael Keaton. Duke qenë se është 7 metra e gjatë, personi që do ta blejë do ta ketë pak të vështirë për të gjetur vende parkimi.