63 pacientë me oksigjenotreapi në Pejë, 8 në gjendje të rëndë

63-paciente-me-oksigjenotreapi-ne-peje,-8-ne-gjendje-te-rende

Sipas njoftimit nga spitali, 63 pacientë me COVID-19 janë në oksigjeno terapi, dy të tjerë janë në CPAP dhe katër pacientë janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit.

“93 pacientë me COVID-19 janë të shtrirë aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 63 pacientë me COVID-19 janë në Oksigjenoterapi, dy pacientë me COVID-19 janë në CPAP, tetë pacientë me COVID-19 janë në gjendje më të rëndë, katër pacientë me COVID-19 janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit”, thuhet tutje në njoftim.