58 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, kjo është gjendja e tyre

58-paciente-me-covid-19-po-trajtohen-ne-spitalin-e-pejes,-kjo-eshte-gjendja-e-tyre

31 prej tyre janë në oksigjenoterapi, ndërsa 8 të tjerë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore. Kurse një pacient është në respirator (CPAP).

“58 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve: 31 pacientë janë në Oksigjeno terapi ndërsa nga këta 8 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa 1 pacientë është në Respirator (CPAP)”, thuhet në njoftimin e spitalit.

Gjatë vikendit të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 564 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë̈, pacientë dhe nga këta 50 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.