502 tiketa për mosrespektim të masave anti-covid

502-tiketa-per-mosrespektim-te-masave-anti-covid

Sipas Policisë, janë shqiptuar edhe 1422 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 18 aksidente me të lënduar dhe 32 aksidente me dëme materiale./Lajmi.net/