399 të vdekur nga COVID-19 në 24 orët e fundit, mbi 11 mijë raste të reja në Gjermani

399-te-vdekur-nga-covid-19-ne-24-oret-e-fundit,-mbi-11-mije-raste-te-reja-ne-gjermani

Shifra totale e të vdekurve, sipas të dhënave të Institutit Robert Koch (RKI) për sëmundje infektive ka arritur në 56.945.

Ndërkohë në 24 orët e fundit janë regjistruar 11.192 raste të reja pozitive me koronavirus, duke çuar shifrën totale të infektuarve në 2.216.363.

Në Rusi ndërkohë janë regjistruar 485 të vdekur nga COVID-19 në 24 orët, dhe 18.359 raste pozitive.