13 Vite Pavarësi, 13 vite bashkë në një rrjet!

13-vite-pavaresi,-13-vite-bashke-ne-nje-rrjet!

Pako 11.99 € Pavarësia – paguaj muaj për muaj 12 Muaj dhe FITO 3 Muaj Falas në fund, 15 Muaj Shërbim me Kujtesen . Andaj oferta e re përfshinë 1 Resiver me të gjithë platformën televizive të Kujtesa ku përfshihen edhe Ligat ekskluzive të Sportit, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Super Liga Turke dhe Super Liga e Basketbollit të Kosovës dhe Internet deri në 250 Mbps së bashku me Wireless Modem.

Pako 14.99 € Pavarësia – Paguaj muaj për muaj 9 Muaj dhe FITO 3 Muaj Falas në fund, 12 Muaj Shërbim me Kujtesë . Oferta perfshinë 2xResiverë HD me të gjithë platformën televizive të Kujtesa, ligat e Sportit dhe Internet deri në 500 Mbps së bashku me Wireless Modem.

Për të gjithë të interesuarit për këto dy oferta mund të drejtohen në të gjitha Pikat Shitëse të Kujtesa në Kosovë apo të kontaktojnë Qendrën e thirrjeve në 0800 400 40 dhe të porosisin Ofertën.

Oferta dhe sasia janë të limituara!

Urime Dita e Pavarësisë të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës!