13 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës

13-paciente-me-covid-19-ne-gjendje-te-rende-ne-spitalin-e-pejes

Nga ky numër i përgjithshëm, 70 janë në oksigjenoterapo, shkruan lajmi.net.

Siç bën të ditur në raportin e tij 24 orësh Spitali i Pejës, 13 nga këta pacientë janë në gjendje më të rëndë.

Njoftimi i plotë i Spitalit të Pejës:

Puna gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë përmes shifrave më kryesore:

– 421 Vizita Specialistike;

– 33 Pranime;

– 44 Lëshime;

– 256 Pacientë të Hospitalizuar;

– 5 Lindje, 4 vajza dhe 1 djalë;

– 6 Operacione;

– 41 Hemodijaliza;

– Analiza: 280 pacientë që kanë bërë 3,863 analiza;

Të dhënat aktuale për pacientët me Covid-19:

– 94 pacientë me Covid 19 të shtrirë;

– 70 pacientë me Covid 19 në Oksigjenoterapi;

– 4 pacientë me Covid 19në CPAP;

– 13 Pacientë me Covid 19në gjendje më të rëndë;

– 7 pacientë me Covid 19 janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit. /Lajmi.net/