12 kandidatë të Nismës që nuk u certifikuan nga PZAP

12-kandidate-te-nismes-qe-nuk-u-certifikuan-nga-pzap

PZAP-ja ka vendosur që të certifikohen vetëm kandidatët që i plotësojnë kushtet ligjore.

Vendimi i ngjashëm është edhe për Nismën Socialdemokrate.

Te kjo parti është certifikuar lista, por pa emrat e Vesel Krasniqit, Besnik Berisha, Filloreta Bytyçi, Valentina Alijaj, Xhafer Berisha, Aziz Thaçi, Musa Fetahaj, Hasime Daka, Fatmir Gërdellaj, Vehbi Avdullahaj, Endrit Shala dhe Ardian Nokaj. /Lajmi.net/