​Zakharova: Shtetet e Bashkuara janë në listën e Rusisë të vendeve armike

​zakharova:-shtetet-e-bashkuara-jane-ne-listen-e-rusise-te-vendeve-armike

“Siç e dini, dekreti i djeshëm i presidentit të Rusisë, Vladimir Putin, dhe masa të shumta që plotësojnë ligjet ekzistuese federale u botuan. Shtetet që janë deklaruar armiqësorë refuzojnë të punësojnë qytetarë rusë në misionet e tyre diplomatike dhe konsullore. Ndërsa e kuptojmë, e gjithë historia filloi me një valë lëvizjesh armiqësore nga Shtetet e Bashkuara dhe unë mund të konfirmoj se Shtetet e Bashkuara janë në listën tonë të shteteve armiqësore”, tha Zakharova.