​Vijon numërimi i votave me kusht dhe personave me nevoja të veçanta, prin LVV

​vijon-numerimi-i-votave-me-kusht-dhe-personave-me-nevoja-te-vecanta,-prin-lvv

Deri në ora 10:00 janë numëruar 5116 vota nga 31 mijë e 500 vota me kusht dhe rreth 2 mijë e 800 vota të personave me nevoja të veçanta në total.

Prej votave të numëruara, 2230 prej tyre i takojnë Lëvizjes Vetëvendosje, ndërsa 1134 Partisë Demokratike të Kosovës.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka marrë 695 vota ndërsa Lidhja Demokratike e Kosovës 491 vota.

Pjesa tjetër e votave është shpërndarë në subjektet e tjera politike.

Në lidhje me procesin e numërimit të votave me kusht dhe personave me nevoja të veçanta, më vonë gjatë ditës pritet edhe një konferencë nga zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi.