​Të paktën dy raketa ranë në afërsi të aeroportit të Bagdadit

​te-pakten-dy-raketa-rane-ne-afersi-te-aeroportit-te-bagdadit

Siç deklaruan ata, raketat u lëshuan nga zona afër aeroportit dhe tani për tani, nuk ka informacion për dëme të mundshme materiale ose viktima.

Askush nuk e ka marrë ende përgjegjësinë për lëshimin e raketës, raporton Reuters.