​Policia vazhdon me patrullime të rrepta, apelon për respektim të masave antiCOVID-19

​policia-vazhdon-me-patrullime-te-rrepta,-apelon-per-respektim-te-masave-anticovid-19

Në njoftimin për media thuhet se veprimet policore po mbështeten në Ligji AntiCovid, po ashtu edhe gjobat e shqiptuar për shkelësit po mbështetën në këtë ligji.

“Policia, vazhdon të bëjë thirrje, për respektim të vendimeve dhe masave të ndërmarrë, në mënyrë që të gjithë së bashku të ruajmë shëndetin dhe jetën e qytetarëve”, thuhet në njoftim.