​Numërohen mbi 75% e votave: PD i merr një mandat PS-së

​numerohen-mbi-75%-e-votave:-pd-i-merr-nje-mandat-ps-se

Nga numërimi i deritanishëm në 3903 qendra votimi nga 5199 sosh, Partia Socialiste ka marrë 556.518 vota ose 48.72%, Partia Demokratike 446.666 ose 39.1 për qind, Lëvizja Socialiste për Integrim 77.793 ose 6.81 për qind, PSD 25.944 vota ose 2.27 për qind.

Përkthyer në mandate për momentin PS ka 74, PD 58, LSI 5 dhe PSD 3.