​Mbyllet orari zyrtar i procesit të votimit në Shqipëri

​mbyllet-orari-zyrtar-i-procesit-te-votimit-ne-shqiperi

Është Tirana qyteti që kanë votuar më shumë qytetarë të cilët kanë të drejtë vote madje zyrtarisht, me numrat e deritanishëm, kryeqyteti kalon edhe numrin e votuesve në zgjedhjet parlamentare të vitit 2017 ku ishte 49.91% pjesëmarrja ndërsa tani ka arritur në 51.58%.

Përveç liderëve politikë dhe krerëve institucional të Shqipërisë, në këto zgjedhje votën hedhën edhe përfaqësues politikë nga Kosova.

Madje në Shqipëri votoi edhe Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e për çka u kritikua.