​Mbi 8300 raste aktive me COVID

​mbi-8300-raste-aktive-me-covid

Numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 95.045 raste.

Ditëve të fundit janë raportuar shifra më të ulëta të rasteve ditore me COVID-19, megjithatë vendi numëron saktësisht 8307 raste aktive më këtë sëmundje. Vetëm në raportin e fundit të IKSHPK rezultuan 160 raste pozitive.

Numri total i rasteve pozitive është 105.535 raste nga 539.710 persona të dyshimtë me virusin SARS-CoV-2 dhe 2.183 raste të vdekjes.

Numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 95.045 raste.

The post ​Mbi 8300 raste aktive me COVID appeared first on Mesazhi.com.