​Lipjan: Policia kthen në familje të miturën që u martua me një të mitur

​lipjan:-policia-kthen-ne-familje-te-mituren-qe-u-martua-me-nje-te-mitur

Sipas Policisë, babai i vajzës ka raportuar se e mitura është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer. Ndërsa, më pas kishte kuptuar se ishte martuar me të dyshuarin e mitur mashkull kosovar.

“Të njëjtit janë intervistuar në prezencën e zyrtarit QPS-së. Në konsultim me prokurorin për të mitur viktimën e ka marrë familja e saj ,kurse i dyshuari është liruar. Rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në njoftimin e policisë.