​Këshilli i BE: Thelbësore që negociatat për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut të fillojnë sa më shpejt

​keshilli-i-be:-thelbesore-qe-negociatat-per-shqiperine-dhe-maqedonine-e-veriut-te-fillojne-sa-me-shpejt

Këshilli i Bashkimit Evropian në paragrafin për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, ka kërkuar që për këto dy vende të fillojnë negociatat e anëtarësimit me BE sa më shpejt të jetë e mundur.

Po ashtu në dokument thuhet se duhet të ruhet vrulli i reformave në këto dy vende dhe të ecet përpara me integrimit evropian./OraNews/