​Italia konfirmon 11.629 raste të reja me koronavirus

​italia-konfirmon-11.629-raste-te-reja-me-koronavirus

Dje kishte 13.331 të infektuar rishtas me 286.331 teste dhe 488 vdekje.

Në 24 orët e fundit, Lombardia (1,375), Emilia-Romagna (1,208), Campania (1,069) dhe Lazio (1,056) kishin infeksionet më të reja.

Që nga fillimi i pandemisë, 2 milionë e 466 mijë e 813 njerëz janë infektuar dhe 85.461 kanë vdekur.