​Humb jetën tragjikisht miliarderi francez

​humb-jeten-tragjikisht-miliarderi-francez

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, i dha nderim deputetit të Republikanëve të krahut të djathtë, duke deklaruar se Daso e donte dhe i shërbente vendit të tij.

Daso (69) është djali i politikanit dhe miliarderit të njohur Serge Daso, i cili vdiq në vitin 2018.

Sipas revistës “Forbes”, Olivier Daso zotëron rreth pesë miliardë euro dhe familja e tij konsiderohet ndër më të pasurat në Francë.