​Arabia Saudite hap kufijtë më 17 maj

​arabia-saudite-hap-kufijte-me-17-maj

Sipas ministrisë, udhëtimi do të lejohet për qytetarët e Arabisë Saudite, të cilët morën dy doza të vaksinës ose një dozë të paktën dy javë para udhëtimit, si dhe ata që janë rikuperuar nga koronavirusi në gjashtë muajt e fundit dhe nën 18-vjeç, raporton Reuters.

Që nga fillimi i epidemisë, Arabia Saudite ka regjistruar 419.348 raste të koronavirusit, ndërsa gati 7.000 njerëz kanë vdekur si rezultat i këtij infeksioni, sipas të dhënave nga faqja e internetit “Worldometers”.