​548 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

​548-gjoba-per-mosrespektim-te-masave-anti-covid

Policia po ashtu ka shqiptuar edhe 965 tiketa trafiku.

Gjithashtu, bëhet e ditur 19 aksidente trafiku me të lënduar dhe 22 aksidente me dëme materiale. /Lajmi.net/